Content

tekst en SEO content

Tekst

Teksten schrijven is een vak

Daarom hebben we een handvol tekstschrijvers in ons bestand. Taal is absoluut hun passie. Vaak hebben zij Literatuur gestudeerd met een buitenlandse taal erbij. Vertalen is dus ook geen probleem. Onze tekstschrijvers zijn flexibel en houden van afwisseling. Daarom zijn onze teksten van hoogwaardige kwaliteit.

Fotografie

reclamefotografie, foto's die uw product of dienst promoten

Foto's zijn misschien nog wel belangrijker dan tekst. Wij beschikken over verschillende fotografen die elk hun eigen specialisatie hebben, van productfotografie (stills) tot modefotografie. Zo kunt u uw product zo goed mogelijk in beeld brengen.

Er zijn diverse manieren om producten te fotograferen, op "wit" zodat wij het product eenvoudig vrij kunnen maken van de achtergrond en deze kunnen plaatsen in advertenties etc. Onze fotograaf kan ook het product in een omgeving fotograferen zodat er sfeer gemaakt kan worden. Soms is het ook beeld versterkend om een persoon in de foto te hebben zodat er een actie ontstaat, wat meer beleving geeft. Product fotografie is heel divers en daarom ook ontzettend leuk om te doen, daarnaast zijn het veelal nieuwe producten waardoor je als fotograaf al vroeg betrokken bent en kunt meedenken over het perfecte plaatje!

reclamefotografie en stills
bedrijfsfilms of video's

Video

Bedrijfsfilms, bedrijfsvideo's of animaties

Met een bedrijfsfilm of -video brengt u het verhaal van uw bedrijf over. Zo vertelt u wat u doet en waarom u daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt. Wij zorgen dat u impact maakt met een krachtige bedrijfsfilm. Wij werken met specialisten die goed zijn in het maken van creatieve video’s en animaties.

Meer informatie over tekst, fotografie of video?

Bel 0226 340 288