Marketing

Online marketing wordt ook wel internet marketing genoemd. Dat is het bereiken van marketingdoelen door de inzet van internet en gerelateerde digitale technologieën. Deze marketing wordt vaak geassocieerd met webshops en e-commerce, maar online marketing is veel meer. Het gaat bijvoorbeeld ook om zoekmachine optimalisatie, social media marketing en e-mailmarketing. Dit is slechts een kleine greep uit alle online marketing mogelijkheden.

seo kantoor260

SEO

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION (GOOGLE SEARCH)

SEO staat voor Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie. Dit is het actief optimaliseren een (mobiele) website of webshop door het verbeteren van interne en externe elementen (content, techniek, autoriteit) om het bezoek naar de (mobiele) website, webshop of app op relevante zoekwoorden (‘keywords’ of trefwoorden) vanuit Google Search te verhogen.

SEA

Search Engine advertising (Google adwords)

SEA staat voor Search Engine Advertising. Hiermee bedoelen we betaalde advertenties in Google Search. Wanneer u adverteert op Google kunt u zich heel specifiek op een bepaalde doelgroep richten. Dit kan op verschillende manieren, maar advertenties met tekst en banners worden het meest gebruikt.

adwords Kantoor260
Linkbuiding door linkwheel

Linkbuilding

Links verzamelen via een linkwheel

Linkbuilding is het verkrijgen van relevante links op andere websites of webshops, die naar eigen pagina's van uw website of webshop verwijzen. Linkbuilding heeft als doel Google te overtuigen van het feit dat uw website of webshop belangrijk is. Hoe meer links er zijn, hoe meer autoriteit uw website krijgt in Google. Linkbuilding heeft direct effect op uw SEO en SEA.

E-mailmarketing

E-MAILMARKETING IS EEN KRACHTIGE TOOL

E-mailmarketing is Direct Marketing, maar dan online. Potentiële klanten worden direct benaderd via e-mail. E-mailmarketing kan de volgende doelen hebben: nieuwe klanten werven, bestaande klanten verleiden tot een aankoop of relaties beheren.

emailmarketing kantoor260
online actiereclame kantoor260

Online actiereclame

Online actiereclame is een van onze specialiteiten

Omdat wij meerdere webshops in beheer hebben, weten wij als geen ander hoe we diverse online methodes kunnen inzetten om aanbiedingen voor een dienst of product te promoten. Online actiereclames bevatten vaak een aanbieding of korting en hebben een korte looptijd (wekelijks).

Benieuwd?

Bel 0226 340 288