Website

Bel 0226 340288

10 redenen om voor WordPress te kiezen!

1 Vaste lage prijs

Kantoor260 rekent vaste prijzen voor WordPress-websites, dus u krijgt geen verrassingen achteraf. U weet op voorhand wat het product kost, wat het kan en hoe het onderhoud werkt.

2 Sterk grafisch ontwerp

Kantoor 260 weet alles van WordPress en zorgt voor een sterke website met een mooie grafische vormgeving.

3 Grafisch bureau uit de regio

Uw website laat u natuurlijk maken in uw eigen regio! Kantoor260 is gevestigd in Heerhugowaard.

4 Werkt op alle browsers

WordPress werkt op iedere browser en dat is een fijn gegeven. Wanneer u een website laat maken voor uzelf of uw onderneming, mag u verwachten dat deze op alle desktops en mobiele apparaten werkt. Met WordPress is dit vanzelfsprekend

5 Zoekmachine vriendelijk

U wilt natuurlijk als beste vindbaar zijn bij Google, en samen met WordPress zorgt u daarvoor. WordPress kent vele mogelijkheden om uw website beter vindbaar te maken. Met de standaard plug-in van Yoast maakt u al een goede start.

6 Modulair uit te breiden

WordPress is modulair opgebouwd. Het grote voordeel hiervan is dat u uw website op elk gewenst moment kunt uitbreiden. En wanneer u een module (plug-in) niet meer wilt gebruiken, is dat ook geen enkel probleem. Daarom is WordPress een ideaal product dat in alle richtingen met de onderneming kan meegroeien. Helder en simpel.

7 Eenvoudig onderhoud

Er bestaat gewoonweg geen eenvoudiger contentmanagementsysteem (CMS-systeem) dan de CMS van WordPress. U kunt met slechts een paar muisklikken pagina’s, foto’s, video’s of vacatures toevoegen. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door de grote community van WordPress.

8 Gratis Helpdesk

Als WordPress-eigenaar heeft u recht op onze hulp via de gratis helpdesk. U kunt ons bellen wanneer u vragen heeft over het onderhouden van WordPress. Onze helpdesk kent geen wachttijden of lange keuzemenu’s. U wordt direct geholpen.

9 Gratis statistieken

Hoeveel bezoekers komen er eigenlijk op uw website? En op welke dag en hoe laat krijgt uw website de meeste bezoekers? Deze vragen worden beantwoord aan de hand van statistieken die standaard in WordPress zijn ingebouwd.

10 Continue ontwikkeling

WordPress staat nooit stil. De gehele community zorgt ervoor dat uw WordPress up-to-date blijft. Deze upgrades gaan het hele jaar door. Let er wel op dat niet alle WordPress-updates automatisch worden doorgevoerd.

Iedereen een WordPress!

WordPress hosting, mail en onderhoud.