Branding/grafisch vormgeving

Branding is het publiceren van een logo, merknaam of bedrijfsnaam met als doel de bekendheid ervan te vergroten. Daarom is deze vorm van marketing is niet zozeer bedoeld om het publiek aan te zetten tot actie maar meer om brand value op te bouwen. Daarnaast om andere marketingactiviteiten te ondersteunen. Branding is bouwen aan je merk.

Logo design

ONZE LOGODESIGNS VOLDOEN AAN DE VOLGENDE KENMERKEN:

Eenvoudig en herkenbaar, origineel en onderscheidend, duurzaam en dus niet onderhevig aan trends, bruikbaar in verschillende toepassingen, reproduceerbaar (ook heel klein) of herkenbaar en effectief (aansprekend) op een fotokopie.

Huisstijl

Briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en meer

Veel klanten willen hun logo gebruiken op visitekaartjes of briefpapier. Dit is voor ons geen enkel probleem. Wanneer we het logo ontwikkelen, houden we rekening met de bruikbaarheid en waarvoor het logo bestemd is. Zo krijgt u een eenduidige uitstraling voor uw bedrijf.

huisstijl someoflynn
drukwerk, print Kantoor260

Drukwerk (print)

FLYERS, BROCHURES, MAGAZINES, DIRECT-MARKETINGACTIES: WIJ MAKEN ALLES WAT GEDRUKT KAN WORDEN!

Onze oorsprong ligt in gedrukte media. 25 jaar geleden was er geen online wereld. Wij weten dus alles over drukwerk. Gecombineerd met online media leveren wij u een breed scala aan communicatie. Ook uw briefpapier of visitekaartje is bij ons in goede handen!

Promotie

Promotieartikelen, relatiegeschenken en giveaways

Promotiematerialen dragen sterk bij aan het imago van uw bedrijf. Voor een gering budget heeft u een krachtig medium met een hoge return on investment. Giveaways zijn een goede manier om de loyaliteit van uw klanten te vergroten.

promoartikelen kantoor260

Meer weten over wat branding voor u kan doen?

Bel 0226 340 288